Een half jaar stage bij Kracht.

Mijn stageperiode bij Kracht: dit kan ik zonder na te denken omschrijven als een ontzettend gezellige, maar vooral leerzame tijd. In een half jaar heb ik aan veel opdrachten mogen (mee) werken en veel mogen doen.

Kim Rikhof.

Blog. Stage. Mediavormgeving.

Het belangrijkste van een stage is dat het een fijne, gezellige én leerzame plek is. En dit heb ik zeker kunnen vinden. In een halfjaar heb ik echt een plekje gekregen binnen het team van Kracht.

Een klein team betekent dat je veel van elkaar te weten komt. En hierdoor heb ik mij al snel thuis kunnen voelen, want iedere dag is er wel gezelligheid geweest. Over alles wordt er wel gepraat: Feestjes, nieuws, weetjes en vooral eten, niks is te gek.

Gelukkig hou ik zelf erg veel van praten, dat hebben ze hier wel goed gemerkt 🙂

Diverse opdrachten.

Iedere dag heb ik wel mogen werken aan iets anders. De ene keer kleine opdrachtjes en de andere keer een grote ‘eigen’ opdracht. Zo ben ik bezig geweest met het maken van social media berichten tot het vormgeven van een complete huisstijl en website.

Wat het leukst was?

Wat mijn meest leuke opdracht is geweest kan ik zo niet zeggen. Er zijn zoveel opdrachten geweest die ik erg leuk vond om te maken. De opdrachten waren zo verschillend, dat aan bijna iedere opdracht wel iets leuks zat. En als ik niet wist hoe ik iets moest maken? Dan was er altijd wel iemand die mij kon helpen. Als stagiair kun je genoeg eigen creativiteit kwijt en er wordt ook echt naar je geluisterd. Soms kun je het perfecte idee hebben bij bepaalde opdrachten, en dan is het zeker goed om je uit te spreken.

En wat mijn stage nóg leuker maakte?
Iedere vrijdag mocht ik de lunch verzorgen. Ik vind niks leuker dan koken en bakken en bij Kracht is eten ook een groot onderwerp. Dus ik heb mij iedere vrijdag uit mogen leven in de keuken, en de meest lekkere broodjes mogen maken. Wil je weten welke broodjes mijn collega’s van Kracht en Bright Online allemaal gegeten hebben en hoe ze beoordeeld werden? Lees het terug in mijn stageverslag.

Hoe ik mijn stage bij Kracht zou omschrijven?
Gezelligheid, veel opdrachten, creativiteit en veel leren: dit heeft mijn stageperiode wel extra leuk en leerzaam gemaakt. Een periode om niet snel te vergeten en het brengt mij zeker verder in mijn toekomst.

Wil je ook stage lopen bij Kracht?
Get in touch.

Lees onze andere blogs.

Een kachtige merknaam in 5 stappen

Blog. Reclamebureau. naamcreatie. Positionering. Merkstrategie. Concept.

De kracht zit ‘em in onze cultuur

Identiteit. Blog. Mediavormgeving. Almelo. Werkgeversschap.

Opgeklopte melk

Blog. Positionering. Merkstrategie.

Identiteiten: hoe wil jij onthouden worden?

Reclamebureau. Strategie. Positionering. Merkstrategie. Art-direction. Ontwerp.

Geef karakter aan je merk!

Blog. Almelo. Archetypen. Strategie. Positionering. Merkstrategie. Concept.

Merkbelofte!

Blog. Almelo. Merkbelofte. Strategie. Positionering. Merkstrategie. Rebranding. Ontwerp.
Kirsten

Samen krachtig
werk creëren?

Wij zijn er van overtuigd dat het altijd beter of anders kan.
Wil je sparren over je huidige uitstraling van je organisatie? Spreek je nog wel de juiste doelgroep aan? Of sta je in de startblokken om je bedrijf of merk te lanceren?
Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken.
Wat is jouw vraagstuk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontdekt creëert verbindt
© 2024 Kracht concept & creatie