Restyling Selektliving

Ontwerp. Vormgeving. Magazine.

SelektHuis is een toegangelijke bouwer met hun hoofdkantoor in Rijssen en heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Voor SelektHuis bedenken en ontwikkelen wij al jaren diverse communicatiemiddelen, waaronder de SelektLiving: een mooie glossy met wooninspiratie én een overzicht van alle woningen die SelektHuis voor je kan bouwen.

De vraag van Selekthuis

"De huisstijl van SelektHuis is in 2020 vereenvoudigd, we willen ook voor onze glossy een restyling doorvoeren waardoor de SelektLiving bij deze stijl past."

Wat hebben wij gedaan?

Restyling.

Na het delen van de bladindeling met de marketingafdeling zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerp van een stijl om te kijken of deze aansluit bij de wensen van SelektHuis én de nieuwe vereenvoudigde huisstijl. Op basis van het akkoord van het ontwerp zijn wij aan de slag gegaan met de vormgeving van het magazine van maar liefst 196 pagina’s!

ontdekt creëert verbindt

Ontwerp.

Het ontwerp mocht de herkenbare huisstijlelementen bevatten, maar het moest vooral rust uitstralen. Door het gebruik van fijne, rustige kleuren en maar een paar verschillende fonts hebben we dat doel bereikt.

Resultaat.

Een flink traject, maar als de gedrukte versie dan voor onze neus ligt, dan weten we waarvoor we het doen: hij is prachtig geworden en geeft potentiële klanten van Selekthuis een heel compleet beeld wat voor prachtige huizen ze aanbieden, biedt inspiratie en informatie over bijvoorbeeld verduurzaming of het aanleggen van je tuin.

Lisa Rozendom Communicatiemedewerker:

Bedankt voor de samenwerking tot nog toe. Ik heb het als zeer prettig ervaren en ik hoop dat we voor de toekomst nog vaak wat voor elkaar kunnen betekenen.

Meer inspiratie.

De Heemde

Positionering. Merkstrategie. Art-direction. Rebranding.

Neeff

Strategie. Positionering. Art-direction. Concept. Ontwerp. Campagne.

ArrangeGroup

Positionering. Concept. Ontwerp. Campagne.

ECE – Energie Controle Europa

Positionering. Merkstrategie. Art-direction. Rebranding.

Wilco Optiek

Positionering. Concept. Ontwerp. Vormgeving. Website.
Rutger

Samen krachtig
werk creëren?

Wij zijn er van overtuigd dat het altijd beter of anders kan.
Wil je sparren over je huidige uitstraling van je organisatie? Spreek je nog wel de juiste doelgroep aan? Of sta je in de startblokken om je bedrijf of merk te lanceren?
Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken.
Wat is jouw vraagstuk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontdekt creëert verbindt
© 2024 Kracht concept & creatie