Identiteit vastgoedproject De Vier Erven in Twello

Art-direction. Vastgoedidentiteit. Ontwerp. Vormgeving. Magazine.

Onze klant BEMOG is in samenwerking met Bouwbedrijf Nikkels en LeClercq projectontwikkeling bezig om 4 gebieden in Twello te transformeren tot nieuwbouwprojecten: De Vier Erven. De doelgroep voor dit project is divers maar zal voornamelijk uit Twello zelf komen.

De vraag van Vastgoedproject De Vier Erven

"Willen jullie voor ons een aantrekkelijke identiteit ontwikkelen, geschikt voor een brede doelgroep van starters tot senioren?"

Wat hebben wij gedaan?

Onderzoek.

Na de kennismaking met het projectteam zijn we het omgevingsplan en de tekeningen van de architect gaan bestuderen.

Vervolgens hebben we onderzoek gedaan naar de eigenschappen van de woonplaats Twello en hebben we de betrokken makelaars en architect geïnterviewd.

ontdekt creëert verbindt

Ontwerp.

Voor de herkenbaarheid adviseerden we om het project één identiteit te geven en de vier deelgebieden met verschillende kleuren een eigen karakter te geven.

In het ontwerp van het logo hebben we de dwarsbalk van het cijfer 4 vervangen door een tekst. De schreef-letter in combinatie met het speelse font waarin Twello is geschreven, maakt het abstracte cijfer nét iets vriendelijker.

De hoofdkleur is donkergroen verwijst naar het landelijke karakter van Twello. De heldere roze kleur geeft het geheel een eigentijds karakter. Ieder project heeft eigen steunkleur zodat in de middelen het direct duidelijk is welk erf het betreft.

Resultaat.

Na goedkeuring van de identiteit zijn we direct aan de slag gegaan met het ontwerpen van de bouwborden, de advertentie en de website.

Voor het ontwikkelen van de verkoopbrochures hebben we op basis van interviews met de architect en de makelaars de teksten verzorgd en aansluitend de brochures vormgegeven en het drukwerk geregeld. In samenwerking met Volt hebben we de website gerealiseerd.

In een tijdspanne van vijf weken hebben we de identiteit, vormgeving en productie gerealiseerd. Een tevreden klant en een succesvolle start van de verkoop.

Kim Kalter Marketing & Communicatie BEMOG

“Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! De samenwerking is prettig verlopen. De medewerkers zijn altijd bereikbaar en denken graag me je mee.”

Meer inspiratie.

De Heemde

Positionering. Merkstrategie. Art-direction. Rebranding.

Neeff

Strategie. Positionering. Art-direction. Concept. Ontwerp. Campagne.

ArrangeGroup

Positionering. Concept. Ontwerp. Campagne.

ECE – Energie Controle Europa

Positionering. Merkstrategie. Art-direction. Rebranding.

Wilco Optiek

Positionering. Concept. Ontwerp. Vormgeving. Website.
Rutger

Samen krachtig
werk creëren?

Wij zijn er van overtuigd dat het altijd beter of anders kan.
Wil je sparren over je huidige uitstraling van je organisatie? Spreek je nog wel de juiste doelgroep aan? Of sta je in de startblokken om je bedrijf of merk te lanceren?
Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken.
Wat is jouw vraagstuk?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ontdekt creëert verbindt
© 2024 Kracht concept & creatie